Liity mukaan

Partio on seikkailu

On monta hyvää syytä liittyä partioon: kaverit, tekeminen, retkeily, kädentaidot, ryhmässä toimiminen, uusien asioiden kokeminen.

Partiolaisia on Suomessa noin 70 000. Jokainen lippukunta kuuluu partiopiiriin, joita on yksitoista. Partiopiirit ovat keskusjärjestön eli Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n jäseniä.

Kenelle partio on tarkoitettu?

Partio sopii kaikenikäisille. Keikyän Korvenkävijöissä toimii kaudella 2020-2021 ryhmät Sudenpennuille (n. 7-9 v.), Seikkailijoille (n. 10-12 v.), Samoajille (15-17 v.) ja Vaeltajille (18-22 v.).

Partiossa tarvitaan aikuisia! Aikuisten rooli on olla tukemassa lasten ja nuorten toimintaa sekä mahdollistamassa sitä. Partiossa aikuisia on sekä vetämässä ohjelmaa pienimmille partiolaisille että tekemässä lyhyitä keikkahommia, esim. retkikuljetuksia.

Mitä partio maksaa?

Keikyän Korvenkävijöiden jäsenmaksu on Suomen Partiolaisten jäsenmaksu, joka maksetaan vuosittain. Jäsenmaksuun sisältyy partiovakuutus. Partiohuivi on ainoa pakollinen varuste ja se maksaa n. 7 e. Partiopaita maksaa n. 50 e.

Leirien ja retkien kustannukset vaihtelevat. Suurleirin osallistumismaksu voi olla n. 150 e ja pienen leirin n. 10 e. Usein lippukunta tukee leirille osallistumisia pienellä summalla.

Milloin partion voi aloittaa?

Keikyän Korvenkävijöiden toimintaan olet tervetullut mukaan koska vain!

Kysy lisää tai liity mukaan

Minna Koivuniemi
puh. 0400 737 622
minna.koivuniemi(a)keikyankorvenkavijat.net

Liity: